location دفتر فروش : تهران - خیابان ستارخان - خیابان باقرخان - پلاک 42 - طبقه چهارم - واحد 9
mob  66943556 - 021-66947456

 

پنج بخش اصلی آشپزخانه
1.نگهداری مواد غذایی: محلی که درآن مواد غذایی اولیه نگهداری میشود که شامل سردخانه ها و انبارهای مواد غذایی میباشند.

2. آماده سازی مواد غذایی: کلیه امور پیش از طبخ غذا از جمله پاک کردن برنج و حبوبات، آماده سازی گوشت و غیره در این مرحله انجام میگیرد. دقت و سرعت و دانستن فنون آماده سازی از الزامات این بخش است.

3. پخت و پز: مواد غذایی پس از آماده سازی برای طبخ وارد بخش پخت و پز میشود.

4. توزیع غذا: غذاهای طبخ شده به دو دسته غذای پرسنل و غذای بیمار تقسیم بندی میگردد. به طور معمول غذای پرسنل دررستوران بیمارستان و غذای بیمار پس از انتقال به بخش مربوطه سرو میگردد.

5. شستشوی ظروف: در این بخش ابتدا غذای باقی مانده ظروف تمیز و سپس برای شستشو داخل سبدهای مخصوص چیده میشود و داخل ماشین ظرف شویی قرارداده میشود.